Onze diensten

Wij hebben de expertise voor je beschikbaar!

Kosten deskundige

Onze inzet scheelt tijd en daarmee geld.

Senior Engineer

Duidelijke communicatie tussen eindgebruiker en engineering bureau is essentieel.

Senior Calculator

Schakel een Sr. Calculator van PS-Elektro in. Wij werken je calculaties foutloos uit.

Installatie adviseur

Wij adviseren onafhankelijk over elke elektrotechnische uitdaging die je tegen kan komen.

Calculatietrainingen

Wij laten met trainingen op een eenvoudige manier zien hoe een calculatieproces is opgebouwd.

HULP BIJ JOUW ELEKTROTECHNISCHE CALCULATIES

Converteer meer calculaties in meer opdrachten,

Geen gebouw is gelijk. Elk gebruiksdoel vraagt een andere kijk op de best passende elektrotechnische installaties. Daar stemmen wij onze dienstverlening op af.


Wat voor een pand is het? Welke eisen zijn belangrijk? Staat BREEAM centraal? Wat is de duurzaamheidsprestatie van je project? Vormt functionaliteit het uitgangspunt? Hoe zit het met efficiënt gebruik van het daglicht? Allemaal aspecten die bepalen welke installatie er nodig is.

PS-Elektro biedt krachtige dienstverlening om elektrotechnische calculaties succesvoller te converteren in opdrachten.

Cost engineer

Onze Cost Engineer beoordeelt een aangeleverde kostenbegroting met de onderliggende stukken. Een goede Cost Engineer kijkt niet alleen naar de kostprijs, maar juist ook naar de praktische toepassing van de techniek.

Onze ervaren Cost Engineer spiegelt de inhoud van de begroting en begeleidende documenten met de contractstukken en regelgeving. Onze inzet scheelt tijd en daarmee geld.

Installatie adviseur

Wij adviseren onafhankelijk over elke elektrotechnische uitdaging die je tegen kan komen vóór en tijdens een project. Wij voelen ons thuis in elk bouwsegment. We denken mee over de beste oplossing voor elke situatie.

We beoordelen opgeleverde installaties op kwaliteit en regelgeving. Hiervoor maken we een beoordelingsrapportage over de situatie op locatie.

Senior Engineer

De complexiteit van installaties neemt elk jaar toe. Er zijn veel innovatieve ontwikkelingen, maar ook veranderende wensen van eindgebruikers. Het is daarom belangrijk om alle installaties al in het voortraject slim te engineeren, door oog te houden op de toekomst. 

Duidelijke communicatie tussen eindgebruiker en engineering bureau is essentieel. Hierdoor komen zowel de eindgebruiker als de mensen die de installatie gaan bouwen, niet voor ongewenste verrassingen te staan. Wij hebben die expertise voor je beschikbaar!

Senior Calculator

De Techniek wordt steeds belangrijker en vraagt diepere specialistische kennis. Helaas zijn er de afgelopen jaren steeds minder mensen zich in gaan specialiseren. Hierdoor ontvang je geregeld contractstukken die incompleet zijn. Maar er wordt wel verwacht dat je ze correct interpreteert.

Schakel dan een Sr. Calculator van PS-Elektro in. Wij werken je calculaties foutloos uit. Dus óók als contractstukken niet het niveau hebben van een “Definitief Ontwerp” en nog vooral bestaan uit summiere notities van derde partijen.

Calculatietrainingen

Een Calculator ben je niet zomaar. Pas als je een aantal jaren in deze branche werkt en je
alle spelregels kan toepassen, kun je jezelf een Calculator noemen.

Wij laten met trainingen op een eenvoudige manier zien hoe een calculatieproces is opgebouwd. Ook leren we je welke ‘tips and tricks’ je kan toepassen om de calculatie maximaal aantrekkelijk te maken.

We leren je hoe je ‘duurder’ kan zijn dan een collega-installateur, maar toch de opdracht kan krijgen. Daarvoor laten we zien hoe je innovatieve optimalisaties verwerkt in je calculatie.

Winnend Calculeren kun je echt leren!

Een optimaal resultaat staat bij PS-Elektro altijd centraal

PS-Elektro komt altijd tot een gedegen onderbouwing voor je ontwerp. Of je nou installateur bent of architect; elk ontwerp is grondig opgezet en helder onderbouwd.

Daarom waarderen klanten PS-Elektro. Met onze hulp hebben zij nooit ‘gedoe’ bij hun opdrachtgevers. Want wie zit er nou te wachten op ‘gedoe’?