Chase your Success

WITH OUR TOOL

PS-Calculatie Tool

500% MEER SUCCES MET CALCULATIES? GEBRUIK DE PS-CALCULATIETOOL!

Als elektrotechnisch installateur stop je veel tijd in een calculatie. Maar gemiddeld wordt slechts 6% van de offertes ook opdracht. Wat zou het betekenen voor je omzet en rendement als dit percentage richting de 35% zou groeien? “Ja ja, als iets te mooi lijkt om waar te zijn...” denk je nu? Geloof ons, het kán met de PS-CalculatieTool!

TIJDGEBREK, GEEN ACTUELE PRIJZEN, VEROUDERDE ARTIKELBESTANDEN

Dit zijn enkele oorzaken waardoor calculaties niet altijd leiden tot een opdracht. Jarenlange ervaring en frustratie motiveerden ons om een echt goede calculatietool te bouwen.

Alles wat Paul goed vond en miste in andere tools, heeft hij als input gebruikt. Het resultaat? De PS-CalculatieTool is een super gebruiksvriendelijke tool die alles biedt wat jij als calculator nodig hebt om efficiënt te werken.

Ruim 5 keer vaker een opdracht. Wie wil dat niet?

Van 6% naar 35% meer gescoorde calculaties! PS-Electro heeft jaren aan de CalculatieTool geslepen en is trots op het resultaat dat onze opdrachtgevers ermee behalen.

De PS-CalculatieTool is gebouwd in Excel. Elke installatie heeft een apart calculatieblad. Je kunt NLSFB en STABU toepassen. De tool kan eenvoudig worden ingelezen door verschillende externe calculatieprogramma’s.

In de PS-CalculatieTool kan je een actuele materiaalstaat uitdraaien met alle bestelnummers en EAN-codes van Technische Unie, Solar Nederland en Rexel Hagemeijer.

PRIJZEN

Iedere installateur mag onze PS- CalculatieTool zelf gebruiken. PS-Elektro houdt de database actueel en het programma up-to-date! Je betaalt hiervoor jaarlijks slechts

250 euro excl. btw.

Een koopje, denken wij! Meer weten of aanschaffen? Klik op de knop!

VOORDELEN

  • Altijd up-to-date prijzen!
  • Makkelijk in gebruik;
  • Geschikt voor elke projectomvang;
  • Meteen een actuele Materiaalstaat (inclusief Uneto-normering en informatie);
  • Stuur direct de materiaalstaat naar de groothandel;;
  • Spreek projectkortingen af en verwerk ze in de tool;
  • Beschik in de tool transparant over de offertes van derden.